Communicatiebedrijf 

The Text Factory is een communicatiebedrijf dat gebruik maakt van een uitgebreid netwerk van meerdere freelance-specialisten om jouw communicatie te bevorderen. Wij leveren geschreven content met uitnodigende koppen, een boeiende inleiding en een vloeiend verhaal.

Onze gemengde bundeling van ondernemende achtergronden, vlotte pen en diverse moedertalen maken van The Text Factory een leverancier van totaaloplossingen en waardevolle partner. 

Wij zijn technisch en technologisch onderlegde journalisten, copywriters en content providers. Wij leveren de juiste content voor het juiste publiek. Dit betekent transparantie, een multichannel-strategie en inhoud op maat, gecreëerd in nauwe samenwerking met klanten en hun bijbehorende communities. 

Het uitgangspunt van alle goede communicatie is gedegen content, gesproken in de taal van jouw vakgenoten. Met ruime ervaring in projectmanagement, een uitgebreid netwerk en een flexibele en proactieve werkhouding verzorgen wij jouw communicatie, van conceptueel ontwerp tot distributie. 


Posted

in

by

Tags: