Content

Er zijn talloze formats voor succesvolle communicatie. Wij produceren niet alleen teksten op maat in de vorm van technische artikelen, persberichten, blogs en webinhoud, maar ook complexere documenten zoals handleidingen, nieuwsbrieven en whitepapers. 

Deze teksten kunnen in verschillende talen worden geleverd. Dit gaat verder dan vertalingen door native speakers. Onze teksten worden gelokaliseerd voor uw specifieke lokale context, want zelfs in de huidige verbonden wereld heeft elke regio zijn eigen cultuurspecifieke gebruiken. Uw lokale publiek staat centraal. 

Om de content voor al deze verschillende platforms effectief te beheren, is uitgebreide IT-kennis van het grootste belang. Onze ICT-experts zijn meesters in het maken van websites, alsook in contentmanagement-systemen, beveiligde webapplicaties en sociale media-integratie.  Wij weten dat een beeld soms meer zegt dan duizend woorden. Onze ontwerpers blinken daarom niet alleen uit in originaliteit en creativiteit. Hun ontwerpen zijn ook perfect afgestemd op de geschreven boodschap. Diensten omvatten het ontwerpen van tijdschriften, websites, advertenties en banners


Posted

in

by

Tags: