Team

Liam van Koert BSc. is gespecialiseerd in technische tekstproducties op het gebied van robotica, engineering en productie. Afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur aan de TH Rijswijk in 2001, vervolgde hij zijn werk als Mechanical Design Engineer Electrical Machines bij Brush HMA. Na zes jaar gewerkt te hebben aan hoogvermogen-generatoren voor de olie- & gasindustrie en geothermische energieopwekking, stapte hij over op zijn oude passie: schrijven. Hij begon als hoofdredacteur voor de tijdschriften Machinebouw en Process Control bij Array Publications in 2006. In 2009 trad hij toe tot tekstbedrijf Verbal Essence. Liam is de grondlegger van Robot Magazine dat begin 2022 van start ging en schrijft allerlei soorten content voor verschillende klanten in de industrie. In 2011 was hij medeoprichter van The Text Factory.

Klik hier [link toevoegen] voor het LinkedIn-profiel van Liam. 

Yves De Groote, MSc. is gespecialiseerd in teksten over voedselproductie en procesindustrie, van ingrediënten en grondstoffen tot industriële productie, verpakking, voeding en gezondheid. Verwante disciplines zijn proces- en productieautomatisering, industrieel onderhoud, proces- en productietechnologie, het ontwerpen van hygiënische apparatuur (EHEDG) en agribusiness, inclusief veeteelt. Hij studeerde af aan de Wageningen Universiteit als levensmiddelentechnoloog, met als specialisatie zuiveltechnologie en kwaliteitsmanagement. Hij richtte in 1992 Tekstbureau Wageningen op en veranderde de bedrijfsnaam in textburo na zijn verhuizing naar België (West-Vlaanderen). In 2011 was Yves medeoprichter van The Text Factory.

Klik hier [link toevoegen] voor het LinkedIn-profiel van Yves. 

Ad Spijkers BSc. studeerde in 1976 af als ingenieur kunststofverwerking aan de HTS Tilburg (nu Avans). Na enkele jaren ervaring in productiebedrijven begon hij zijn loopbaan in de technische journalistiek. Na een decennium bij Reed Elsevier te hebben gewerkt, werkte hij nog eens tien jaar als freelance-verslaggever voor technische tijdschriften over machinebouw, bouw, logistiek en procesbesturing. Hij is gespecialiseerd in elektromotoren en aandrijvingen, mechanische transmissies, hydrauliek, pneumatiek, sensoren, industriële regelaars, industriële automatisering en robotica. Hij was bijna vijftien jaar hoofdredacteur van het tijdschrift Aandrijftechniek voordat hij in 2016 bij The Text Factory kwam. Ad is medeoprichter van Robot Magazine.

Klik hier [link toevoegen] voor het LinkedIn-profiel van Ad. 

Joanna Hughes MA spreekt vloeiend Engels en Nederlands en kan zich goed redden in enkele andere talen. Geboren in het Verenigd Koninkrijk, verhuisde ze op zeer jonge leeftijd naar Nederland. Opgevoed in zowel Nederlands als Engels, verhuisde ze in haar tienerjaren naar Tokio en leerde daar wat Japans. Ze studeerde af aan de Universiteit Leiden met een graad in Meso-Amerikaanse archeologie. Na ook haar organisatorische talenten te hebben ingezet bij multinationals Akzo Nobel en Astellas, richtte ze in 2005 haar eigen vertaal- en tekstbedrijf Verbal Essence op. Joanna heeft een arendsoog voor spelling en grammatica. Ze is redacteur van Robot Magazine. In 2011 was ze medeoprichter van The Text Factory. Klik hier [link toevoegen] voor het LinkedIn-profiel van Joanna. 


Posted

in

by

Tags: